υγραεριοκινηση

Υγραεριοκινηση η φιλικότερη μορφή κίνησης

H φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης είναι η υγραεριοκινηση. Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:

Μεγάλη Οικονομία : 45%-50% φθηνότερο καύσιμο.

Τα ίδια χιλιόμετρα στην μισή τιμή: Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.

 

Έτσι μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα.

 

Η υγραεριοκινηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας για την κίνηση κάθε οχήματος από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη. Επίσημα το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων.

 

Χρησιμοποιείται από εκατομύρια αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο και ως εκ του αποτελέσματος θεωρείται, και όχι άδικα, το ασφαλέστερο καύσιμο κίνησης.

 

Ίδιες επιδόσεις με τη Βενζίνη: Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα)

Ασφάλεια: Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες.

 

Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:

•Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης

•Αντεπίστροφη Βαλβίδα

•Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες

•Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής

•Αεροστεγές Περικάλυμμα

Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.

•Μεγαλύτερη αυτονομία: Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο και βενζίνη). Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

•Καθαρότερο περιβάλλον: H υγραεριοκινηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.